Димензии

Ширина:

106 mm

Висина:

22.5 mm

Длабочина:

68 mm

Тежина:

200 g

*Големината на производот, тежината на производот и поврзаните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерки помеѓу поединечните производи може да се разликуваат. Сите спецификации се предмет на конкретниот производ.

Форма

LTE Mobile Wi-Fi

комуникациски систем

LTE / UMTS / GSM

Брзина

150 Mbps DL / 50 Mbps UL

Дисплей

0.96'' OLED

Батерийа

5200 mAh*

*Типична вредност. Фактичкиот капацитет може малку да се разликува.
 Овој капацитет е номиналниот капацитет на батеријата. Фактичкиот капацитет на батеријата за секој поединечен производ може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

microSD card slot

Да, дo 32 G

Надворешна антена интерфејс

NA

Receive Diversity

Да

Wi-Fi Protocol

2 x 2 802.11b/g/n

Wifi број конекции

10

Оперативен систем

NA