Димензии

Ширина:

106 mm

:

:

Тежина:

< 155 g

E5786

*Големината на производот, тежината на производот и поврзаните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерки помеѓу поединечните производи може да се разликуваат. Сите спецификации се предмет на конкретниот производ.

Модел

E5786

Форма

Mobile Wi-Fi

комуникациски систем

Inter-band CA : 1800 MHz (B3) + 2600 MHz (B7), 1800 MHz (B3) + 800 MHz (B20), 2600 MHz (B7) + 800 MHz (B20)
Intra-band CA: 2100 MHz (B1) + 2100 MHz (B1),1800 MHz (B3) + 1800 MHz (B3), 2600 MHz (B7) + 2600 MHz (B7), 2600 MHz (B38) + 2600 MHz (B38) FDD / TDD
DC-HSPA+ / HSPA+ / HSPA / UMTS
GSM / GPRS / EDGE

Брзина

FDD LTE CA (DL) data service of up to 300 Mbps
TDD LTE CA (DL) data service of up to 224 Mbps
High-speed LTE FDD (DL) 150 Mbps
High-speed DC-HSPA+ (DL) 43.2 Mbps
High-speed HSPA+ (DL) 21.6 Mbps
High-speed HSPA (HSUPA / HSDPA) / UMTS (DL) 14.4 Mbps
HSUPA (UL) 5.76 Mbps
UMTS (DL) 384 Kbps

Дисплей

TFT-LCD

Батерийа

Капацитет: 3000 mAh*
Максимално работно време: 10 часа
Максимално Standby Време : 500 часа додека Wi-Fi е исклучен

*Типична вредност. Фактичкиот капацитет може малку да се разликува.
 Овој капацитет е номиналниот капацитет на батеријата. Фактичкиот капацитет на батеријата за секој поединечен производ може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

microSD card slot

До 32 GB

Надворешна антена интерфејс

Поддржано

Wi-Fi Protocol

IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Wifi број конекции

До 10 истовремени корисници / уреди

Оперативен систем

Windows XP SP3, Windows Vista SP1 / SP2, Windows 7, Windows 8 (безWindows RT), Mac OS X 10.6, 10.7 и 10.8