HUAWEI Y6p

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI Y6p

     5000 mAh моќна батерија1 13 MP тројна камера2
     64 GB меморија за складирање3

     HUAWEI Y6p kv
     go to AppGallery

     6.3" Dewdrop Дисплеј

     6.3" Dewdrop дисплејот4 со 88.4% сооднос на телото со екранот на телефонот обезбедува широко и потопно визуелно искуство.5 Со дијаметар од 2.65 мм, малата и дискретна предна камера со тесна рамка обезбедува повеќе простор за да ја покаже возбудливата графичка игра и фантастични слики со помалку прекини.

     HUAWEI Y6p Dewdrop Display
     HUAWEI Y6p Dewdrop Display

     Сјае во светлината

     Со специјална облога и софистицирана изработка, задниот капак е светкав со зачудувачки криви линии под светлината и сенката, што ја покажува неговата елеганција и сјај во секоја перспектива.

     HUAWEI Y6p-ID Design
     HUAWEI Y6p-ID Design
     HUAWEI Y6p-ID Design

     Phantom Purple


     Emerald Green


     Midnight Black

     5000 mAh моќна батерија

     Големата батерија од 5000 mAh може да ги поддржува сите ваши дневни задачи неколку дена без често полнење.6 Исто така, HUAWEI Y6p може да се користи како еднонасочен полнач за обратна употреба за напојување на други телефони без напор, освен тоа, Backup Mode на овој уред го дозволува тоа за поддршка на двонасочна резервна копија на податоци и фотографии на телефони со Android.7

     4G logo
     20 часа
     4G веб-сурфање
     video logo
     32 часа
     Репродукција на видео
     calling logo
     36 часа
     4G повик
     FM logo
     37 часа
     FM радио без слушалки
     HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery
     HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery
     HUAWEI Y6p-5000mAh Large Battery

     Тројна задна камера

     Опремени со трикратни задни камери, главни леќи со 13 MP, леќи со агол од широк 5 MP и леќи со длабочина од 2 MP, HUAWEI Y6p секогаш ви дава брилијантни слики со убави детали и јасност.

     HUAWEI Y6p-Triple Rear Cameras
     2 MP
     Depth сензитивна камера
     5 MP
     Широкоаголна камера
     13 MP
     Главна камера

     Леќа со ултра широк агол од 120°

     Широкиот опсег на можности од 120° сега може лесно да се одржи со 5 MP леќи со ултра широк агол на HUAWEI Y6p. Фотографирајте целосни јасни фотографии од експанзивни планински масиви, прекрасна архитектура или прекрасни групни фотографии во една рамка.

     HUAWEI Y6p-120° Ultra-Wide Angle Lens
     1x
     Стандарден
     0.6x
     Ултра Широк

     8 MP камера за убавина

     Фотографирајте го секое волшебство и уникатен момент со HUAWEI Y6p.Камерата со селфи за убавина од 8 MP го открива вашиот сјај со автоматско ретуширање и го покажува вашиот прекрасен портрет.

     HUAWEI Y6p-8 MP Beauty Camera HUAWEI Y6p-8 MP Beauty Camera

     3 GB + 64 GB големо складирање

     Складирајте ги сите ваши фотографии, видеа и пораки со 64 GB ROM меморија и засилување од 512 GB складирање.8Супер системот HUAWEI EROFS ви овозможува да чувате повеќе од она што го сакате.

     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage
     HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage HUAWEI Y6p-4GB+64 GB Large Storage

     Huawei SuperSound

     Режим за забава

     HUAWEI Y6p може да ослободи 88 dB звук со посилни бас-ефекти, што е 1.6 пати погласно од другите нормални телефони.9 Функцијата Party Mode ви овозможува да направите или да се приклучите на забава во кое било време или каде било. Може да пуштите иста песна од различни Huawei телефони во исто време за уникатен трик за забава што сигурно ќе ве импресионира.

     HUAWEI Y6p-Huawei SuperSound

     HUAWEI SuperSound

     Безжично FM радио

     Опремено со независна FM антена, вграденото FM радио, соработува со Huawei SuperSound и ви овозможува да го слушате радиото насекаде без слушалки.

     HUAWEI Y6p-Huawei SuperSound
     HUAWEI Y6p-EMUI 10.1
     HUAWEI Y6p-EMUI 10.1
     HUAWEI Y6p-EMUI 10.1
     HUAWEI Y6p-EMUI 10.1

     ЕМУИ 10.1,
     Паметен колаж

     Функцијата за колаж ви овозможува да ставите 2 - 9 слики во една рамка без никакви апликации од трети страни. Во соработка со паметниот алгоритам, сликите можат да се постават на оптималната положба според нејзината големина. Покажете им на пријателите неверојатни сценографии и шармантни селфи во една слика.

     red HUAWEI AppGallery logo

     HUAWEI AppGallery

     Продавница за
     апликации

     HUAWEI AppG Gallery е официјална платформа за дистрибуција на апликации на Huawei за пребарување, преземање, управување и споделување на мобилни апликации. Продолжува да го развива екосистемот на глобални апликации за да обезбеди избрани и диверзифицирани искуства. Уживајте во ексклузивните содржини на апликацијата, локалните активности и специјалните понуди.

     HUAWEI Y6p-HUAWEI AppGallery
     Поставување на cookie