HUAWEI Smart Office

HUAWEI Smart Office

HUAWEI Smart Office HUAWEI Smart Office
Super Device , Супер креативност

Super Device

Изграден преку бесплатна комбинација на хардвер. Сите ваши уреди може да се претворат во една кохезивна единица, со споделени ресурси и способности - сите достапни на момент! За да креирате Super Device, кликнете на "" во лентата со задачи на вашиот компјутер за да го отворите контролниот центар и влезете во екранот на Super Device. Оттаму, можете да го поврзете вашиот лаптоп со широк опсег на различни уреди, со само еден клик! Повлечете за да се поврзете. Super Device, супер креативност.

Повлечи за да се поврзеш

Безгрижна колаборација со повеќе екрани

HUAWEI Smart Office Multi-screen Collaboration

Super Device

Super Device

Лаптоп +
Смартфон

HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones
HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones
HUAWEI Smart Office Cooperate with Phones

Погледнете го точниот интерфејс на екранот на вашиот телефон што може да се гледа на екранот на MateBook. Отворете и користете до 3 прозорци на апликации за телефон истовремено и постигнете неверојатно нивоа на мултитаскинг.

Пристапете до датотеките на телефонот преку MateBook и лесно правете резервна копија преку влечење и спуштање. Уредувајте ги датотеките со помош на тастатурата и глувчето, со сите промени зачувани автоматски на вашиот телефон - подготвени веднаш да се испратат до вашите контакти.

Не ве одвлекува од она на што работите. Упатувајте видео или аудио повици на вашиот телефон беспрекорно преку екранот на MateBook, за да можете секогаш да останете фокусирани на задачата што ви е при рака.

Super Device

Лаптоп +
Смартфон

HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets
HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets
HUAWEI Smart Office Cooperate with Tablets

Во режимот за проширување, датотеките и апликациите на лаптопот може да се влечат на таблетот, со што таблетот веднаш ќе се претвори во секундарен монитор. Кога одржувате видео конференција на еден екран, можете да уредувате белешки или да проверувате датотеки на другиот екран, што го прави ваш идеален „работник“ со повеќе задачи.

Во режим на огледало, екранот на вашиот лаптоп се пресликува на таблетот, така што може да се користи како подлога за пишување или скица. Она што го пишувате и цртате на таблетот со M-Pencil се синхронизира во реално време со екранот на вашиот лаптоп, за да ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот професионален софтвер за дизајн.

Во режимот за соработка, вашиот таблет и лаптоп ја делат истата тастатура и глушец за двата екрани. Таблетот автоматски ја открива позицијата на лаптопот, овозможувајќи ви да влечете датотеки или програми во која било насока, за беспрекорна оперативност меѓу уредите.

Super Device

Лаптоп +
монитор

HUAWEI Smart Office Cooperate with MateView

Споделете ја вашата визија на големиот екран со безжично проектирање на надворешен монитор и уживајте во квалитет на слика со висока дефиниција, пренос на податоци со мала латентност и намалено заматување на сликата при зумирање, со боја на ниво на кино за слики и видеа.

Датотеки со повеќе уреди1

Најдете ги вашите датотеки
со еден поглед

HUAWEI Smart Office Multi-Device Files
HUAWEI Smart Office Multi-Device Files

Постигнете побрз, полесен начин за пренос на датотеки. Нема потреба од кабли - штом вашиот MateBook е безжично поврзан со вашиот таблет или паметен телефон, можете да префрлате датотеки помеѓу уреди по желба, со автоматско нарачување датотеки - приватноста и безбедноста се целосно загарантирани.

AI пребарувач1

Пребарување меѓу
уреди, пристап
со еден допир

HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search
HUAWEI Smart Office AI Search

AI пребарувачот гарантира дека не само што можете да прелистувате локални или мрежни датотеки со новооткриена прецизност и ефикасност, туку исто толку лесно да ги прелистувате датотеките на поврзаните уреди и да ги отворате за секунда.

инстантно побрзување

Откривање на близина,
инстант поврзување

HUAWEI Smart Office Pop-up Pairing
HUAWEI Smart Office Pop-up Pairing

Поставете го уредот, како што се слушалките, глувчето и тастатурите, во близина на вашиот MateBook, кликнете на скокачкиот прозорец и постигнете инстантно спарување*!

Huawei Share1

Трансфер на податоци,
Инстантно споделување

HUAWEI Smart Office HUAWEI Share

Префрлете ги датотеките помеѓу вашиот компјутер и други уреди додека трепнете и без да ви треба кабел за податоци! Испраќајте датотеки или слики на колегите за време на состаноци или сесии за бура на идеи, за да ја подигнете вашата ефикасност до нови височини!

Дознајте повеќе
за функциите
на Smart Office


HUAWEI Mobile Cloud

Услугите се јасни на прв поглед. Зачувајте ги вашите локални датотеки во облакот за да ослободите повеќе простор на вашиот уред. Датотеките постепено се поставуваат во облакот и се синхронизираат од повеќе уреди. Вашите податоци се складираат и се пренесуваат безбедно, само за вашите очи.

Дознајте повеќе >
HUAWEI Smart Office Mobile Cloud
HUAWEI MateBook
Series
Дознај повеќе >
huawei matebook family
  1. Кликнете на „ ” од лентата со задачи во долниот десен агол на екранот на вашиот компјутер за да го отворите контролниот центар и изберете Multi-Device Filing/AI Search/Huawei Share.
  2. Посетете ја официјалната веб-страница на Huawei или јавете се на телефонската линија за услуги на клиентите на Huawei (0800 555 50) за повеќе детали за функцијата или прашања за спарувањето на скокачки прозорци, корисничкото искуство, ограничувањата за користење и поддржаните компјутери, слушалки, звучници, глувци, тастатури , печатачи или други поддржани модели на уреди.
  3. За повеќе информации за тоа како да ги користите функциите на Smart Office, видете Совети во PC Manager на вашиот лаптоп.