HUAWEI Band 4

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI Band 4

     Креативен часовник | Приклучок и полнење
     Проактивно следење на здравјето

     HUAWEI Band 4

     Младешкиот дизајн создава ергономска удобност

     Стилско распрсканите бои на HUAWEI Band 4 се Sakura Pink, Amber Sunrise and Graphite Black. 2.5D шарениот екран на допир ви нуди прекрасно визуелно искуство, интерфејс за ангажирање и известување за паметни пораки.

     HUAWEI Band 4 Design
     HUAWEI Band 4 Design
     HUAWEI Band 4 Design
     HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces

     Секоја Ваша
     уникатна
     страна

     Изрази се со помош на вашиот уред кој ќе го препознае карактерот кој вие го поседувате.
     HUAWEI Watch Face Store1 нуди разни часовници во различни стилови на спорт, цртан филм, интелигенција и висока технологија за вашиот избор. Стилот се менува со вашето расположение.

     HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces HUAWEI Band 4 Watch Faces
     HUAWEI Band 4 Built in USB Plug

     Лесно полнење,
     подолга употреба

     Ослободете се од различни кабли и полначи. Вградениот USB приклучок на HUAWEI Band 4 се вклопува со обични USB полначи, така што го полните насекаде и во кое било време.2 Едно полнење е доволно за повеќе од 6 дена време на употреба.3

     HUAWEI Band 4 Built in USB Plug
     huawei-band-4-spo2

     Откријте заситеност на кислород

     Детекција за заситен кислород Заситеност на кислород во крвта (SpО2) е еден од најважните витални знаци кои го оддржуваат снабдувањето на кислород во крвта. HUAWEI Band 4 поддржува еднократно мерење на нивото на (SpO2), помагајќи ви да го откриете нивото во крвта во било кое време кога и да ви е потребно.4

     huawei-band-4-spo2
     HUAWEI Band 4 TruSeen™3.5 Heart Rate Monitoring HUAWEI Band 4 TruSeen™3.5 Heart Rate Monitoring

     Паметно следење на
     отчукувањата на срцето

     Благодарение на професионалните оптички уреди, чиповите за обработка и алгоритмот на AI, HUAWEI TruSeenTM 3.5 го следи срцевиот ритам со точност. Исто така, обезбедува интелигентни потсетници преку вибрации ако срцевиот ритам го надминува максималниот просечен ритам на срцето5. Во ноќниот режим, невидливата светлина обезбедува подобро спиење.

     HUAWEI Band 4 TruSeen™3.5 Heart Rate Monitoring HUAWEI Band 4 TruSeen™3.5 Heart Rate Monitoring
     HUAWEI Band 4 TruSleep™ 2.0 Sleeping Monitoring

     Грижа за Вас и
     Вашиот сон

     Здравиот сон е основа на здраво живеење. HUAWEI TruSleepTM 2.0 го следи срцевиот ритам за време на спиењето за да ги препознаете четирите фази и да го анализирате квалитетот на спиењето. Нуди идентификување на повеќе од 6 типа проблеми со спиењето, исто така дава предлози6 за да ви помогне да уживате во подобар сон.

     HUAWEI Band 4 TruSleep™ 2.0 Sleeping Monitoring

     Длабок сон

     Лесен сон

     REM спиење

     Будни

     Биди активен.
     Остани активен

     Трчање на отворено / затворено, Прошетка на отворено / затворено, Отворен / затворен циклус7, елипсовиден тренинг, веслање, слободен тренинг. Изберете вежби од девет режими и следете ги вежбањата. HUAWEI Band 4 обезбедува детални резултати на податоците како што се отчукувањата на срцето, зоната на отчукувања на срцето, чекори, растојание, брзина, калории и многу повеќе. Така можете да се прилагодите за подобро вежбање или тренирање

     icon
     HUAWEI Band 4 Sports Mode
     HUAWEI Band 4 Sports Mode
     HUAWEI Band 4 Sports Mode
     HUAWEI Band 4 Sports Mode HUAWEI Band 4 Sports Mode HUAWEI Band 4 Sports Mode

     Вашиот асистент
     на зглоб

     Известувања за пораки или телефонски повици, Најди го телефонот, Remote Shutter8, сите со допир на прстот до вашиот зглоб. Живејте ефикасен живот со HUAWEI Band 4.

     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     • HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     HUAWEI Band 4 Life Assistant
     Дали сте задоволни со искуството на користење на HUAWEI Официјалната веб страна ?
     Дали сте задоволни со искуството на користење на HUAWEI Официјалната веб страна ?
     • 0
     • 1
     • 2
     • 3
     • 4
     • 5
     • 6
     • 7
     • 8
     • 9
     • 10
     0: Тотално незадоволен Изберете оцена: 10: Тотално задоволен
     Ве молиме внесете го точниот код за верификација
     Потврди
     Поставување на cookie