• Опсег на тело (должина x ширина x висина): 56 mm (целата должина без каиш) x 18.5 mm (ширина) x 12.5 mm (дебелина на опсегот на лентата)

  Ширина на ремен: 17 мм
  Должина на ремен: 123 мм + 85 мм

 • Приближно 24 g (вклучително и ременот за зглоб)

  *Големината на производот, тежината на производот и сличните спецификации се само теоретски вредности. Фактичките мерења помеѓу одделните производи може да се разликуваат. Сите спецификации подлежат на реалниот производ.

  • Graphite Black
  • Sakura Pink
  • Amber Sunrise

 • TFT екран во боја
  Резолуција: 80 x 160 пиксели
  Големина: 0.96 инчи

 • Преден капак: Пластика
  Ремен: силиконска гума

 • Android 4.4 или понова верзија
  iOS 9.0 или понова верзија

 • Сензор за забрзување со 3 оски
  Сензор за инфрацрвено носење
  Сензор за оптички отчукувања на срцето

 • Капацитет: 91 mAh

  Време на полнење: околу 1.5 часа (на температура под 25 °C)

  7 дена:
  Овозможено е HUAWEI TruSleep,, овозможено е следење на отчукувањата на срцето (паметен режим), Функцијата на подигање на зглобот за да се разбудите е оневозможена
  8 дена:
  Овозможено е HUAWEI TruSleep,, мониторирањето на срцевата фреквенција (паметен режим) е оневозможено, Функцијата на подигање на зглобот за да се разбудите е оневозможена
  9 дена:
  HUAWEI TruSleep™ е оневозможен, мониторирањето на срцевата фреквенција (паметниот режим) е оневозможено, Функцијата на подигање на зглобот за да се разбудите е оневозможена

  Екранот се проверува накратко 200 пати на ден, 50 пораки на ден, 3 повици на ден, 3 аларми на ден

  Податоците се засноваат на резултатите од тестовите од лабораторијата Huawei. Вистинскиот век на траење на батеријата варира во зависност од конфигурацијата на вашиот опсег, работењето, околината и колку време е користена батеријата.

  *Типична вредност. Фактичкиот капацитет може да варира малку.
  Овој капацитет е номинален капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој поединечен телефон може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

 • USB влез за полнење

 • 5ATM

  Уредите со 5ATM имаат рејтинг на отпорност на вода од 50 метри според ISO 22810:2010. Ова значи дека тие може да се користат за активности како што се пливање во базен, море или океан. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности што вклучуваат голема брзина на вода или потопување.
  За детали за мерки на претпазливост и отпорност на вода, видете на следниов линк: https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • Apollo 3

 • Температура на работа во амбиент: -10 °C - +45 °C

 • Bluetooth фреквенција: 2.4 GHz
  Bluetooth 4.2

 • ROM: 384 KB
  ROM: 1 MB
  Flash: 32 MB

 • Допир на цел екран + Копче за почетна страна

 • ремен x 1
  водич за брз старт, безбедносни информации и гарантна картичка x 1