HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II
 • SMART LANG-01: Black
SMART LANG-01: Black
 • SMART LANG-01: 44.2 гр

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Работна температура: 0 °C до 35 °C

  Температура на полнење: 0 °C до 35 °C

  Температура на складирање: –20 °C до +45 °C 

 • Bluetooth 5.2

 • Двата силиконски микрофони на главната рамка поддржуваат намалување на бучавата при гласовни повици.

 • Траење на музика: до 5 часа

  Траење на телефонски повик: до 3.5 часа

  *Претходните податоци доаѓаат од лабораториско тестирање. Траењето на батеријата може да варира во реални услови.

 • Лево и десно има еден динамичен драјвер.

 • EYEWEAR II

 • Капацитет: 85 mAh (мин.)

  Тип: литиум-полимерна батерија

  *Типична вредност. Вистинскиот капацитет може да варира. Овој капацитет е номиналниот капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој поединечен телефон може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

 • IP54 

  *Производот не се професионални, водоотпорни очила. Карактеристиките против прскање, вода и прашина не се трајно валидни и може да се влошат поради секојдневно носење.