• HUAWEI WATCH 3
  • HUAWEI WATCH 3
  Активна едиција, Класична едиција
  HUAWEI WATCH 3 Pro
  • HUAWEI WATCH 3 Pro
  Класична едиција, Елитна едиција
HUAWEI WATCH 3 Series
 • HUAWEI WATCH 3
Active Edition,Classic Edition,Elite Edition
 • HUAWEI WATCH 3

  46.2 mm x 46.2 mm x 12.15 mm

   

  *12.15 mm е растојанието помеѓу задниот дел на часовникот и екранот, со исклучок на областа на сензорот.

  **Големината на производот, тежината и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  48 mm x 49.6 mm x 14 mm

   

  *14 mm е растојанието помеѓу задниот дел на часовникот и екранот, со исклучок на областа на сензорот.

  **Големината на производот, тежината и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • HUAWEI WATCH 3

  46 mm

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  48 mm

 • 140-210 mm

 • Поддржано

 • Поддржано

 • HUAWEI WATCH 3

  Околу 54гр (без ремен)

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  Околу 63гр (без ремен)

  *Големината на производот, тежината и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • HUAWEI WATCH 3
  Големина

  1.43 инчи

  AMOLED колор екран

  Поддржува допир на цел екран, вклучувајќи лизгање, потчукнување, притискање и држење.

  Резолуција

  466 x 466 пиксели, PPI 326

  HUAWEI WATCH 3 Pro
  Големина

  1.43 инчи

  AMOLED колор екран

  Поддржува допир на цел екран, вклучувајќи лизгање, потчукнување, притискање и држење.

  Резолуција

  466 x 466 пиксели, PPI 326

 • HUAWEI WATCH 3
  Материјал

  Нерѓосувачки челик+керамика

  HUAWEI WATCH 3 Pro
  Материјал

  Титаниум+керамика

 • HUAWEI WATCH 3

  Флуороеластомер

  кожа

  нерѓосувачки челик

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  Кожа

  Титаниум

 • HUAWEI WATCH 3

  Сензор за забрзување

  Жиро сензор

  Геомагнетски сензор

  Оптички сензор за отчукување на срцето

  Сензор за амбиетална светлина

  Барометриски сензор за притисок

  Сензор за температура

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  Сензор за забрзување

  Жиро сензор

  Геомагнетски сензор

  Оптички сензор за отчукување на срцето

  Сензор за амбиетална светлина

  Барометриски сензор за притисок

  Сензор за температура

  *Оваа одлика не е дизајнирана да биде медицинско помагало и не е наменета за дијагностицирање, лекување или спречување какво било заболување. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лични препораки.

 • HUAWEI WATCH 3
  Внатрешен ROM

  16 GB

  Внатрешен RAM

  2 GB

  HUAWEI WATCH 3 Pro
  Внатрешен ROM

  16 GB

  Внатрешен RAM

  2 GB

  *Достапниот капацитет на меморија е помал од оваа вредност затоа што системскиот софтвер зафаќа дел од просторот.

 • Копчиња за Горе и Долу со ротирачка круна

 • Безжично полнење 

 • Android 6.0 или понов

  iOS 9.0 или понов

 • 5 ATM отпорност на вода

  *Уредите што се усогласени со ова, имаат рејтинг на отпорност на вода од 50 метри според ISO стандардот 22810:2010. Ова значи дека тие можат да се користат за активности во плитка вода како пливање во базен или океан. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности кои вклучуваат вода со голема брзина или потопување под плитката површина.

  За детали за водоотпорните мерки на претпазливост, погледнете овде: https://consumer.huawei.com/mk/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/ 

 • UMTS: B1/B3/B5/B6/B8/B19

  LTE: B1/B3/B5/B6/B7/B8/B9/B18/B19/

  B20/B26/B38/B39/B40/B41

 • HUAWEI WATCH 3
  WLAN

  Поддржано (само 2.4 GHz е поддржано)

  GPS

  GPS+GLONASS+Galileo+Beidou

  NFC

  Поддржано

  Bluetooth

  2.4 GHz, поддржано BT5.2 and BR+BLE

  HUAWEI WATCH 3 Pro
  WLAN

  Поддржано (само 2.4 GHz е поддржано)

  GPS

  GPS--L1:GPS+GLONASS+Galileo+Beidou+QZSS

  GPS--L5:GPS+GLONASS+Beidou

  NFC

  Поддржано

  Bluetooth

  2.4 GHz, поддржано BT5.2 and BR+BLE

 • Температура: 0 ℃~+ 35 ℃

  Влажност: 5%~95% (без кондензација)

 • Волтажа на полначот и струјни барања

  5V 2A

 • HUAWEI WATCH 3

  Типичното сценарио за паметен режим е 3 дена во следниве ситуации: фабричко поставување, 2 часа LTE врска секој ден, 22 часа Bluetooth врска со мобилен телефон секој ден, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep, 60 минути користење апликации секоја недела, 30 минути Bluetooth повици секоја недела, 30 минути Bluetooth музика секоја недела, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 SMS пораки, 6 повици и 3 аларми на ден), и екранот се вклучува 200 пати на ден.

   

  Ултра долгиот режим на траење на батеријата е 14 дена во следниве ситуации: овозможен ултра долг режим на траење на батеријата, стандардно фабричко поставување, овозможен мониторинг на срцевиот ритам, овозможен HUAWEI TruSleep, 30 минути Bluetooth повици секоја недела, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми на ден) и екранот е вклучен 200 пати на ден.

   

  Паметниот режим во типични сценарија е 1,5 ден кога е поврзан со iPhone.

   

  Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Вистинската употреба може да варира во зависност од разликите во производот, корисничките навики и околината.

  HUAWEI WATCH 3 Pro

  Типично сценарио за паметен режим е 5 дена во следниве ситуации: фабричко поставување, 2 часа LTE врска секој ден, 22 часа Bluetooth врска со мобилен телефон секој ден, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep, 60 минути користење апликации секоја недела, 30 минути Bluetooth повици секоја недела, 30 минути Bluetooth музика секоја недела, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 SMS пораки, 6 повици и 3 аларми на ден), и екранот се вклучува 200 пати на ден. 

   

  Ултра долгиот режим на траење на батеријата е 21 ден во следниве ситуации: овозможен ултра долг режим на траење на батеријата, стандардно фабричко поставување, овозможен мониторинг на отчукувањата на срцето, овозможен HUAWEI TruSleep, 30 минути Bluetooth повици секоја недела, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми на ден) и екранот е вклучен 200 пати на ден. 

   

  Паметниот режим во типични сценарија е 2,5 дена кога е поврзан со iPhone. 

   

  Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Вистинската употреба може да варира во зависност од разликите во производот, корисничките навики и околината.

 • Часовник x 1

  Полнач и кабел x 1

  Упатство за корисникот, информации за безбедност, упатство за брз почеток и гарантна картичка x 1