HUAWEI WATCH GT 2e

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI WATCH GT 2e LOGO
     ИГРАЈ 2 НЕДЕЛИ1
     HUAWEI WATCH GT 2e

     Тенок
     и
     стилски

     Издржливата рамка од не'рѓосувачки челик на HUAWEI WATCH GT 2e беспрекорно се вклопува со шарените фитнес ленти, за удобен зафат. 1.39-инчниот AMOLED HD дисплеј и мноштвото осветлувачки лица на часовникот, ве одржуваат вклучени во вашиот свет. Со своите забавни дизајни, никогаш не ја остава вашата рака гола!

     HUAWEI WATCH GT 2e design

     Носете го вашиот
     секојдневен изглед на зглобот

     Со различни дизајни на лицето на часовникот2, HUAWEI WATCH GT 2e го претвора вашиот зглоб во беспрекорна таписерија на светлина, боја и движење. Можете дури и да ги прилагодите податоците и информациите со отчукувања на срцето, чекори, временски услови и други. Само она кое тебе ти е важно.

     HUAWEI WATCH GT 2e watch face

     Живот на батеријата
     од две недели1

     Kirin A1, првиот само-развиен чип на носење на HUAWEI, кој обезбедува високи перформанси во работењето и неверојатно мала потрошувачка на енергија. Дизајнот со двојни чипови и алгоритми за заштеда на енергија 2.0, обезбедуваат HUAWEI WATCH GT 2e да троши помалку енергија за да постигне неверојатна моќ за целата дневна и ноќна поддршка. Овој паметен часовник автоматски ја оптимизира потрошувачката на енергија за подолготрајна батерија.

     HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Left
     HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Right

     85 режими за
     слободно вежбање

     Инспирирајте ги сетилата и препуштете се на вашите страсти - од познатите до далечните! Со ново додадените 85 режими на вежбање3, можете да ја истражувате новата авантура на качување по карпи, паркур, улично танцување или скејтборд... сето тоа на вашата рака!

     HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes1 Скејтборд
     HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes2 Сурфање
     HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes3 Улично танцување
     HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes4 Качување по карпи

     15 режими на
     професионално вежбање

     Користејќи ја врвната технологија, HUAWEI WATCH GT 2e обезбедува прецизни податоци за следење во реално време за 15 професионални спортови, вклучувајќи качување, трчање, пливање и возење велосипед. Поддржува и GPS и GLONASS системи за позиционирање, за прецизно следење на трасата за време на вежбање на отворено.

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Climbing

     Планинарење

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Walking

     Одење на отворено

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Running

     Трчање на отворено

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling

     Велосипедизам

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Triathlons

     Триатлон

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling 2

     Велосипедизам

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Running

     Трчање во затворен простор

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes hiking

     Пешачење

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Elliptical

     Елиптичен тренинг

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Swimming

     Пливање во базен

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Rowing

     Машина за веслање

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Open Water

     Пливање на отворено

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Walking

     Одење во затворен простор

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Trail

     Трчање на трака

     HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Free

     Слободен тренинг

     Информации за фитнес што треба да ги знаете

     VO2Max4

     VO2Max се однесува на максималната стапка на потрошувачка на кислород измерена по единица време во текот на долг тренинг. Повисоките вредности на VO2Max укажуваат на поголема кардиоваскуларна издржливост.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data vo2max

     Аеробик / Ефект
     на анаеробни тренинзи

     Аеробниот / анаеробниот тренинг ефект ги мери ефектите од тренингот врз вашето здравје. Подолгите аеробни вежби можат да го подобрат вашето целокупно ниво на фитнес, додека умерените анаеробни вежби можат да помогнат во зајакнувањето на вашите анаеробни фитнес способности.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Aerobic Anaerobic

     Време на закрепнување

     Времето за закрепнување се однесува на износот на времето потребно за целосно да се опоравите од тренингот, помагајќи ви да го туркате вашето тело до крај, без да го подложите на непотребно оптоварување.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Recovery

     Интензитет на тренинг

     Часовникот собира податоци за вашиот неделен тренинг волумен и пресметува препорачан тренинг врз основа на овие информации.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Training

     Статус на тренинг

     Часовникот нуди лесен преглед на вашиот тековен режим на тренинг, како и совети на професионално ниво за идните вежби.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data status

     Личен фитнес тренер

     Часовникот е преинсталиран со повеќе од десет гласовни курсеви кои одговараат на биењата на срцето во реално време, како и прилагодени на различни нивоа и цели на фитнес, вклучително и поставување темпо, губење на тежината и издржливост.

     HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data personal fitness

     Започнете додека
     се движите

     Да се ​​биде внимателен и интелигентен на сосема нов начин! Само продолжете со нормалното вежбање и часовникот автоматски ќе го открие, а потоа започнете со следење на вашата активност со еден допир. Сега е достапен со шест вообичаени тренинзи5 како внатрешно / надворешно трчање, прошетка на затворено / отворено, елипсовиден тренинг и веслање.

     HUAWEI WATCH GT 2e Detects workouts automatically
     HUAWEI WATCH GT 2e play more play HUAWEI WATCH GT 2e play more more
     HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax
     HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen HUAWEI WATCH GT 2e play more

     SpO2
     Мониторинг

     Заситеноста на кислородот во крвта6 (SpO2) е еден од важните витални знаци што може да го одразува снабдувањето со кислород во организмот. Всушност, многу ниско ниво на SpO2 може да резултира со сериозни симптоми како недостаток на енергија, замор и лесноглавост. HUAWEI WATCH GT 2e поддржува еднократно мерење на нивото на SpO2, помагајќи ни да го откриеме нивото на кислород во крвта кога и каде и да треба.

     HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen

     Ослободете го
     вашиот стрес

     Дневен стрес мониторинг7 и секојдневна грижа за вашето здравје со HUAWEI TruRelax™.
     Вежби за правилно дишење (APP end) кои го го ослободуваат стресот и ја прилагодуваат состојбата во вистинско време.

     HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax

     Подобро следење
     на спиењето

     Со HUAWEI TruSleep™ 2.0, вашиот HUAWEI WATCH GT 2e може научно да следи и дијагностицира 6 вообичаени типови на проблеми со спиењето додека дава предлози за подобар одмор. И, додека спиете, часовникот го следи срцевиот ритам, го анализира вашето дишење и доделува оценка за вкупниот квалитет на спиење8.

     HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep

     Музика во
     движење

     Пуштете музика директно преку вашиот HUAWEI WATCH GT 2e, откако ќе го поврзете со Bluetooth слушалки. До 500 песни9, може да ја зачува вашата омилена музика за да го збогати вашиот тренинг.

     HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback left HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback right

     Секогаш подготвен
     за помош

     Вашиот часовник добива известувања во реално време за дојдовни повици, СМС-пораки, е-пошта, настани во календарот и многу повеќе. Исто така, има цело богатство на интуитивни карактеристики што го прават секојдневниот живот лесен, од временската прогноза, аларм, тајмер и блиц. Можете дури да го користите за да го пронајдете вашиот телефон.

     HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant black HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant white HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant red HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant green
     HUAWEI WATCH GT 2e remote camera shutter

     Подигнете ја раката за
     брзо сликање

     Претворајќи се во далечински управувач за вашиот телефон, HUAWEI WATCH GT 2e ви помага лесно да снимите незаборавни моменти во движење или од посебни агли со претходно поставениот тајмер од 5 секунди10.

     1. Батеријата може да трае 2 недели кога:
      Часовникот е носен 24 часа на ден, со овозможено следење на срцевиот ритам, овозможено HUAWEI TruSleep™, 90 минути тренинг секоја недела (вклучено GPS), овозможено известување за пораки (50 СМС-пораки, 3 аларми на ден), екранот е вклучен 200 пати на ден, 30 минути музика секоја недела. Траењето на батеријата може да варира во зависност од вистинската употреба.
     2. Достапноста на лица за часовникот на пазарот може да се разликува според регионите. Достапно само со EMUI10 или понова верзија. Оваа функција не е поддржана на iOS.
     3. Оваа функција е достапна преку OTA ажурирања.
     4. VO2Max може да се мери само за време на тренингот.
     5. Оваа функција е достапна преку OTA ажурирања.
     6. Оваа функција е достапна преку OTA ажурирањата. Оваа функција не е поддржана на iOS. Достапноста може да варира во зависност од регионите. Оваа функција не е дизајнирана да биде медицински уред и не е наменета за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на каква било болест. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лична референца.
     7. Оваа функција не е поддржана на iOS. Оваа функција не е дизајнирана да биде медицински уред и не е наменета за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на каква било болест. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лична референца.
     8. Оваа функција не е дизајнирана да биде медицински уред и не е наменета за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на каква било болест. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лична референца.
     9. Само MP3 и LC-AAC формат се поддржани за локална репродукција на вашиот WATCH. Репродукцијата на музика бара поврзување со телефон со Android и најмалку 2 GB складирање. Потребни се Bluetooth слушалки за да слушате музика.
     10. Оваа функција е достапна преку OTA ажурирањата. Телефонот исто така треба да работи на EMUI 10.1 или понова верзија.
     Поставување на cookie