• HUAWEI WATCH GT 2e Listimage
  • 53 x 46.8 x 10.8 mm

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Реалните мерења помеѓу одделните производи може да се разликуваат. Сите спецификации подлежат на реалниот производ.

 • Околу 43 гр (без ремче)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Реалните мерења помеѓу одделните производи може да се разликуваат. Сите спецификации подлежат на реалниот производ.

 • Боја:
  Black Stainless Steel, Stainless Steel

  Материјал:
  Метал + Пластика

 • Black Fluoroelastomer Strap, Red & Black TPU Strap, Green & Black TPU Strap, White Fluoroelastomer Strap

  • Graphite Black
  • Lava Red
  • Mint Green
  • Icy White

 • 1.39-инчен AMOLED 454 x 454 HD
  Екранот на допир AMOLED поддржува гестови на слајд и допир.

 • 4 GB
  *Достапниот капацитет на меморија е помал од оваа вредност затоа што системскиот софтвер зазема дел од просторот.

 • Акцелерометар сензор
  Жироскоп сензор
  Геомагнетски сензор
  Сензор за оптички отчукувања на срцето
  Сензор за светло во околината
  Сензор за воздушен притисок
  Капацитивен сензор

 • Power копче, function копче

 • Android 4.4 или понова верзија
  iOS 9.0 или понова верзија

 • Магнет

 • Поддржува

 • 14 дена типична вредност.

  (Типичните сценарија за употреба се врз основа на навиките на корисниците. Специфичниот век на батеријата зависи од навиките на корисниците и фреквенцијата на употреба.)
  Напон и струјни барања: 5V1A

 • 5 ATM водоотпорност

  *Уредите кои се во согласност со 5 ATM, имаат оценка на отпорност на вода од 50 метри под ISO стандард 22810:2010. Ова значи дека тие може да се користат за активности во плитки води како пливање во базен или океан. Како и да е, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности што вклучуваат вода со голема брзина или потонување под плитката длабочина.
  За повеќе детали: https://consumer.huawei.com/mk/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • Bluetooth5.1, BLE / BR / EDR

 • Часовник x 1
  Полнач x 1
  Кабел x 1
  Упатство за корисникот & информации за безбедност & гаранција x 1