• HUAWEI WATCH GT 2 Pro Listimage
  • 46.7 mm x 46.7 mm x 11.4 mm

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Приближно 52 g (без ремче)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Боја:
  Night Black, Nebula Gray

  Материјал:
  Титаниум + Стакло од сафир

 • Црно флуороеластомерно ремче
  Сиво кафено кожно ремче

  • Nebula Gray
  • Night Black

 • 1.39 инчи AMOLED 454 x 454 HD

  AMOLED екранот на допир поддржува гестови на лизгање и допир.

 • 4 GB
  *Достапниот капацитет на меморија е помал од оваа вредност затоа што системскиот софтвер зафаќа дел од просторот.

 • Поддржан со звучник

 • Поддржано од GPS
  Bluetooth 5.1 , BLE / BR / EDR

 • Сензор за акцелерометар
  Жироскоп
  Геомагнетски сензор
  Оптички сензор за отчукување на срцето
  Сензор за притисок на воздухот

 • Копче за вклучување, копче за функција

 • Андроид 5.0 или подоцна
  iOS 9.0 или понов

 • Безжична порта за полнење

 • 14 дена за типична употреба.

  (Типичните сценарија за употреба се одлучуваат врз основа на корисничките навики. Специфичното траење на батеријата зависи од корисничките навики и фреквенцијата на користење.)

 • 5 ATM отпорност на вода

  *Уредите што се во согласност со 5 ATM - имаат рејтинг на отпорност на вода од 50 метри според ISO стандардот 22810: 2010. Ова значи дека тие можат да се користат за активности со плитка вода како пливање во базен или океан. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање во вода, скијање на вода или други активности што вклучуваат вода со голема брзина или потопување во длабочина. За детали за водоотпорните мерки на претпазливост, погледнете на линкот: https://consumer.huawei.com/mk/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • Температура: -20 ℃ ~ + 45
  Влажност: 5% 95% (без кондензација)

 • Kirin A1 + STL4R9

 • Поддржан со микрофон

 • Напон на полначот и тековни барања:
  5V1A

 • Часовник x 1
  Држач за полнење x 1 (новите и старите верзии се случајно распределени)
  Упатство за корисникот и информации за безбедност и картичка за гаранција x 1