HUAWEI WATCH GT 2, Погодност за секојдневниот живот| HUAWEI Северна Македонија

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI WATCH GT2 All-day Assistant

     Корисни карактеристики

     Вашиот секојдневен животен асистент

     Останете во контакт

     Благодарение на Bluetooth повиците на HUAWEI WATCH GT 2, можете да остварувате или примате повици за време на спортување или кога вашите раце се зафатени. Бидете секогаш во контакт со вашето семејство или пријатели.1
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Playback

     Репродукција на музика2

     Убав одвнатре, стабилен однадвор. HUAWEI WATCH GT 2 може да собере до 500 песни3 и лесно да се спари со Huawei FreeBuds 3. Може да уживате во музиката од вашата омилена листа без телефон додека спортувате.
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking

     Подобро следење на спиењето

     Со HUAWEI TruSleep™ 2.0, вашиот HUAWEI WATCH GT 2 може научно да ги следи и дијагностицира 6 вообичаени проблеми со спиењето, и да ви даде совети за подобар одмор. Исто така додека спиете, часовникот го следи вашиот срцев ритам, го анализира вашето дишење и дава оценка за вкупниот квалитет на спиење.
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking

     Ослободете се од вашиот стрес

     Дневно следење на стресот, целодневна грижа за вашето здравје со HUAWEI TruRelax™.4
     Обука за дишење , ослободува стрес и ја прилагодува состојбата во вистинско време.
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking

     Целодневно следење на активност

     Следете го вашиот напредот во фитнесот во текот на целиот ден, како што е вашиот чекор, изгорени калории, бројот на колку пати ќе застанете и периоди на активности со среден до висок интензитет.

     Карактеристики на секојдневниот живот

     Овој часовник обезбедува ново ниво на погодност со поддршка на известувања од СМС-пораки, е-пошта, календар и други апликации за социјални медиуми. Може да користите и други карактеристики како Време, Аларм, Тајмер, Стоперица, Блиц, и опцијата Пронајди го мојот телефон.
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking
     HUAWEI WATCH GT2 Activity Tracking

     Минималистички естетски дизајн

     Научи повеќе

     Револуционерно решение за напојување

     Научи повеќе

     Професионален спортски тренер

     Научи повеќе
     Поставување на cookie