HUAWEI WATCH GT 2, Импресивна батерија која трае 2 седмици | HUAWEI Северна Македонија

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip

     Надградена ефикасност на батеријата

     Револуционерно решение за напојување

     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip
     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip

     Зачудувачка моќ

     Kirin A1, првиот саморазвиен чип, кој овозможува високи перформанси и екстремно ниска потрошувачка на енергија.

     Дизајнот со двојни чипови и алгоритмите за заштеда на електрична енергија 2.0 обезбедуваат HUAWEI WATCH GT 2 часовникот да троши помалку енергија за да постигне извонредна моќ за целата дневна и ноќна поддршка. Овој паметен часовник автоматски ја оптимизира потрошувачката на енергија за подолготрајна батерија.

     Животен век

     Со понискиот систем за потрошувачка на енергија, HUAWEI WATCH GT 2 часовникот обезбедува долг животен век на батеријата за да остане во чекор каде и да одите.1

     Серија 46 мм

     2 недели2

     Следење на срцето. Вежбајте 90 минути неделно. Музика до 30 минути неделно.

     30 часа 2

     Континуирано вежбање со GPS. Следење на срцето. Следење на ефектот на вежбањето.

     Серија 42 мм

     1 недела3

     Следење на срцето. Вежбајте 90 минути неделно. Музика до 30 минути неделно.

     15 часа 3

     Континуирано вежбање со GPS. Следење на срцето. Следење на ефектот на вежбањето.

     Минималистички
     естетски дизајн

     Научи повеќе

     Професионален
     спортски тренер

     Научи повеќе

     Ваш секојдневен
     животен асистент

     Научи повеќе
     Поставување на cookie