HUAWEI WATCH GT 2, Classic Design, AMOLED Screen | HUAWEI Северна Македонија

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip

     Нов естетски дизајн

     Минималистички естетски дизајн

     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip
     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip
     HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip HUAWEI WATCH GT2 Dual-chip
     HUAWEI WATCH GT2 3D Glass Screen witc DLC Coating
     Нова генерација
     Водејќи го дизајнот и изработката на паметен часовник со 3Д завиено стакло на HUAWEI WATCH GT 2, часовникот го открива уникатниот став за комбинирање на почит кон класиката и иновации во стилот.

     Нов - класичен дизајн

     Усвојувањето на 3Д стаклениот екран во смарт часовник е нов чекор во индустријата. Високото квалитетно стакло што е врежано со технологијата за обработка на скапоцен камен го прави издржливо и отпорно на вода и прашина.

     Ултра тенок дизајн

     Со 3Д заоблениот дисплеј, ултра-тенкиот часовник од 9.4 мм ги притиска границите на дизајнот и изработката. Елегантен, мек и издржлив.

     Брилијантност на екранот

     Одликувајќи се со прекрасен AMOLED дисплеј1, HUAWEI WATCH GT 2 нуди многу точен одговор на допир за неспоредливо визуелно доживување.
     HUAWEI WATCH GT2 AMOLED Display

     Ваш избор на расположение

     Различни часовници се достапни за да изберете и прилагодите по ваш вкус. 2 Освежете го вашето секојдневно расположение со различни бои и стилови.
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces
     HUAWEI WATCH GT2 WATCH Faces

     Револуционерно решение за напојување

     Научи повеќе

     Професионален спортски тренер

     Научи повеќе

     Вашиот секојдневен асистент

     Научи повеќе
     Поставување на cookie