HUAWEI WATCH GT 2, Personal Workout Partner | HUAWEI Северна Македонија

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Популарни пребарувања

    Популарни препораки

     HUAWEI WATCH GT2 Sports

     Пробив во личниот тренинг

     Професионален спортски тренер

     HUAWEI WATCH GT2 Accurate Positioning GPS & Glonass Satellite Positioning HUAWEI WATCH GT2 Accurate Positioning GPS & Glonass Satellite Positioning HUAWEI WATCH GT2 Accurate Positioning GPS & Glonass Satellite Positioning

     Прецизен систем за позиционирање

     Поддржувајќи ги системите за GPS и GLONASS сателит, HUAWEI WATCH GT 2 ви нуди точни и побрзи услуги за позиционирање. По планинарење или завршувањето на маратонот, ќе знаете точно каде сте и кој е вашиот напредок.

     Мониторинг на срцето во реално време

     HUAWEI TruSeen™ сега е надграден во верзијата 3.5 за да обезбеди по ефикасно и поточно лично мерење во реално време на отчукувањата на срцето. Во комбинација со интелигентниот алгоритам на срцев ритам, тој го следи биењето во текот на целиот ден, дури и додека спиете.
     HUAWEI WATCH GT2 TruSeen™3.0 Heart Rate Monitoring

     Следење на отчукувањата на срцето за време на пливање1

     Благодарение на одликата на 5ATM отпорен на вода, HUAWEI WATCH GT 2 може да го следи вашиот срцев ритам додека пливате, како и SWOLF, растојанието, калориите кои ги согорувате и вашата брзина.2

     Следење на искачување

     Содржејќи барометар, компас и алатка за надморска височина, овој часовник е направен за тракирање на долги палнински искачувања со функција за 3D растојание и откривање патеки до вашата омилена дестинација.

     Триатлон режим

     Поддржувајќи пливање2, возење велосипед, трчање, режимот Триатлон може да снима целосни податоци за вашата активност, вклучувајќи ги и транзициите на активност.
     HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode
     Креативна фотографија

     Елипсовиден

     Додека користите фитнес машини како елипсовидната, часовникот ги следи отчукувањата на срцето, калориите и должината на тренингот во тек на истиот.

     Веслач

     Вежбањето во затворен простор со машина за веслање сега може да се мери со вашиот часовник. Сензорите на бродот и интелигентните алгоритми се добро наместени за да го следат тренингот од почеток до крај.

     Слободен тренинг

     Овој часовник може да остане во чекор со вашиот тренинг со слободен стил исто така. Започнете со тренингот и проверете го вашиот напредок на секој чекор од патот.
     HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode HUAWEI WATCH GT2 Outdoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Indoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Indoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Indoor Sports Mode

     Професионалните податоци ви помагаат да тренирате подобро

     VO2Max3
     VO2max е максимална стапка на потрошувачка на кислород измерена за време на поединечно вежбање. Потрошувачката на VO2max ја рефлектира кардио-респираторната кондиција и капацитетот на издржливост при изведбата на вежбање.
     Ефект на вежбање во аеробни / анаеробни вежби
     Вежбите за време на аеробни / анаеробни тренинзи се однесуваат на придобивките на вашето тело произведени од вежби со аеробни / со висок интензитет. Може да се подобри со долго време на анаеробни вежби со висок интензитет.
     Време на закрепнување
     Се однесува на времето потребно за физичката подготвеност да се врати на целосно закрепнување после вежбање, што го одразува физичкиот замор за време на вежбањето.
     Интнзитет на тренинг
     Часовникот собира статистика за обемот на тренингот од минатата недела и динамички го пресметува опсегот на интензитет на тренингот врз основа на најновите податоци за вежбање.
     Преглед на критики
     Одредете ја ефективноста на вашиот тековен тренинг и дадете предлози за аранжманите на следниот.
     Водич за лични вежби
     Часовникот е преинсталиран со 10+ курсеви за трчање и нуди говорно водство за време на вежбање. Овие курсеви им помагаат на корисниците со различни цели на трчање: нови тркачи, луѓе кои трчаат да изгубат тежина или тркачи кои бараат да ја подобрат својата издржливост. Во рамките на овие категории ние нудиме различни нивоа.
     HUAWEI WATCH GT2 Indoor Sports Mode
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner
     HUAWEI WATCH GT2 Smart Workout Partner

     Минималистички
     естетски дизајн

     Научи повеќе

     Револуционерно
     решение за
     напојување

     Научи повеќе

     Ваш секојдневен
     асистент

     Научи повеќе
     Поставување на cookie