HUAWEI WATCH GT 3 SE
 • Graphite Black
 • Wilderness Green
Graphite Black,Wilderness Green
 • 46.4 мм × 46.4 мм × 11 мм

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 46 мм

 • 140 - 210 мм

 • Поддржано

 • Поддржано

 • Околу 35.6 гр (без ременот)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 1.43 инчи AMOLED екран во боја

  AMOLED екранот на допир поддржува и лизгање.

 • Боја

  Graphite Black, Wilderness Green

  Материјал

  Издржливи полимерни влакна

 • Graphite Black TPU Fiber

  Wilderness Green TPU Fiber

 • Акцелерометар, Жироскоп, Магнетометар, Оптички сензор за отчукувањата на срцето, Барометар

 • Копче за вклучување 

  Функции

 • Безжично полнење

 • Android 6.0 или понова верзија, iOS 9.0 или понова верзија

 • 5 ATM водоотпорност

  *Уредите што се во согласност со 5 ATM за вода имаат водоотпорност од 50 метри според ISO стандардот 22810:2010. Ова значи дека тие можат да се користат за активности во плитки води. Не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности кои вклучуваат вода со голема брзина или потопување под длабочина.

 • GPS поддржан

  Bluetooth поддржан

 • Температура

  -20℃ ~ +45℃

  Влажност

  5% ~ 95% (без кондензација)

 • 5V/2A

 • 14 дена за типична употреба

  7 дена за честа употреба

  *Вообичаено сценарио за користење: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 90 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот се вклучува 200 пати на ден.

  *Сценарио за честа употреба: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, овозможено следење на стресот, 180 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути на ден.

 • Часовник × 1

  Платформа за полнење (со кабел) × 1

  Водич за брз почеток, Безбедносни информации, Гарантна картичка × 1