Få et friskt perspektiv

Windows 11 giver et roligt og kreativt rum, hvor du kan forfølge dine lidenskaber gennem en frisk oplevelse. Fra en forynget Start -menu til nye måder at oprette forbindelse til dine yndlingspersoner, nyheder, spil og indhold - Windows 11 er stedet at tænke, udtrykke og skabe på en naturlig måde.

Start på din måde

Med værktøjer, der hjælper dig med at overføre dine foretrukne indstillinger, og apps, som giver dig de seneste nyheder, giver Windows 11 dig den perfekte start.

Skab balance på dit skrivebord

Organisér vinduer, optimér skærmplads, og maksimér din produktivitet med en simpel fastgørelse.

Livet er bedre sammen

Ring, chat og få realiseret dine planer med Microsoft Teams på Windows 11.

Udtryk dig nemt

Arbejd og spil på den måde, der er mest naturlig for dig, med det nye Windows.

Dig i fokus. Overskueligt overblik – altid kun et swipe væk.

Dine favoritbilleder. Verdensnyheder. Dagens opgaveliste og vejret i morgen. Widgets hjælper dig med at finde indhold, der er vigtigt for dig.

GRATIS opgradering til Windows 111

Opgraderingens timing kan variere efter enhed. Funktioner og tilgængeligheden af apps kan variere efter område. Visse funktioner kræver specifik hardware
(se https://www.microsoft.com/da-dk/windows/windows-11-specifications).

• Brug appen PC Health Check 2   for at se, om din nuværende pc opfylder kravene til at køre Windows 11

Download
  • Se vores testede computerliste for at se, om din pc kan opgradere

Lær mere

FAQ

• Hvad er forskellen mellem Windows 10 og Windows 11?

Windows 11 har al kraft og sikkerhed i Windows 10 med et redesignet og opdateret look. Det kommer også med nye værktøjer, lyde og apps. Hver detalje er blevet overvejet. Det hele samles for at give dig en forfriskende oplevelse på din pc.

• Hvornår kan jeg købe en HUAWEI-pc, der leveres forudinstalleret med Windows 11?

Vi vil forudindlæse HUAWEI -pc'er med Windows 11 1   baseret på udgivelsesplanen for de nye produkter. For mere information om de enhedsmodeller, der understøtter Windows 11, henvises til det officielle Huawei Consumer BG -websted.

• Jeg vil købe en Windows 10 -pc nu, kan jeg installere Windows 11 senere?

Alle HUAWEI -pc'er med Windows 10, der i øjeblikket sælges på HUAWEI Consumer BG -webstedet, vil være i stand til at opgradere til Windows 11. For at pc'en skal kunne opgradere til Windows 11, skal den opfylde minimumspecifikationer for hardware og specifik hardware kræves for nogle funktioner . Opgraderingsplanen er stadig ved at blive afsluttet, men planlægges at starte sent i 2021 og fortsætte ind i 2022. Specifik timing vil variere efter enhed og land.

• Hvordan ved jeg, om en ny Windows -pc, jeg overvejer, opfylder minimumskravene?

Der er et par måder at finde ud af det. Hvis du i øjeblikket køber en ny pc på Huawei Consumer BG -webstedet, skal du kigge efter “Gratis opgradering til Windows 11” på specifikationerne. Du kan også henvise til vores understøttede computerlister for at få en liste over testede systemer eller kontakte Huawei kundeservicecenter for at få flere oplysninger.

• Hvornår kan jeg opgradere til Windows 11 på min Windows 10 -enhed?

Hvis din eksisterende Windows 10 -pc kører Windows 10 20H1 eller nyere og opfylder minimumsspecifikationerne for hardware, vil den kunne opgradere til Windows 11. Ikke alle Windows 10 -pc'er, der er kvalificerede til at opgradere, tilbydes at opgradere på samme tid. Se vores understøttede computerlister for at se, om din pc er berettiget til at opgradere.
    Opgraderingsplanen er stadig ved at blive færdiggjort, men for de fleste enheder, der allerede er i brug i dag, forventer vi, at den er klar engang i begyndelsen af ​​2022. Når opgraderingen er startet, kan du kontrollere, om den er klar til din enhed, ved at gå til Indstillinger /Windows -opdateringer. I lighed med, hvordan slutbrugere får besked, når opdateringer er tilgængelige i Windows 10, vil slutbrugere se en indikation i proceslinjens meddelelsesområder nederst til højre om, at opgraderingen er tilgængelig.

• Hvad er minimumskravene til hardware til Windows 11?

Minimumskravene til hardware er tilgængelige her.

• Hvad hvis min pc ikke opfylder minimumsspecifikationerne for hardware? Kan jeg blive på Windows 10?

Ja! Windows 10 er fortsat en fantastisk version af Windows. Microsoft har forpligtet sig til at støtte Windows 10 til og med den 14. oktober 2025.

• Hvor meget koster det at opgradere fra Windows 10 til Windows 11?

Det er gratis. Men kun Windows 10 -pc'er, der kører Windows 10 20H1 eller nyere og opfylder minimumsspecifikationerne for hardware, kan opgradere. Du kan kontrollere, om du har de nyeste opdateringer til Windows 10 i Indstillinger/Windows Update.

• Hvor længe varer den gratis opgraderingstilbud?

Tilbuddet om gratis opgradering har ikke en specifik slutdato for kvalificerede systemer. Windows forbeholder sig dog retten til i sidste ende at afslutte supporten til det gratis tilbud. Denne slutdato vil ikke være hurtigere end et år fra generel tilgængelighed.

• Kan jeg gå tilbage til Windows 10 efter jeg har opgraderet, hvis jeg ikke kan lide Windows 11?

Efter at du har installeret Windows 11 -opgraderingen, er der en periode på 10 dage, hvor du kan gå tilbage til Windows 10, mens du gemmer filer og data, som du havde med dig. Efter de 10 dage skal du sikkerhedskopiere dine data og foretage en "ren installation" for at gå tilbage til Windows 10.
    Nye pc'er, der er forudinstalleret med Windows 11, kan ikke bruge rollback -funktionen.

• Hvor lang tid tager det at installere Windows 11?

Det vil sandsynligvis tage længere tid at downloade og installere Windows 11 end en typisk Windows 10 -funktionsopdatering. Du kan bruge din pc, mens du downloader den, og derefter har du mulighed for at planlægge installationen til at ske på et bestemt tidspunkt, når du ikke planlægger at bruge din pc.

1.  Windows 11 -opgraderingen vil blive leveret til kvalificerede enheder sidst i 2021 til 2022. Timingen varierer efter enhed. Visse funktioner kræver specifik hardware.
(se https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications)

2.  PC Health Check -appen er fra Microsoft.