HUAWEI Sound
 • HUAWEI Sound
Црна
 • Акустичен дизајн со 4 Devialet звучници

  Опремен со четири врвни звучници, вуфер и три високотонци, со водечки технологии за акустика од Devialet.

  Devialet SPACE™ Soundstage

  Овозможете уживање во сараунд звук со само еден звучник.

  3 начини на пренесување звук

  Поддржува Bluetooth ( LDAC ), UPnP и 3.5 мм AUX-in.

  Huawei Share

  Интуитивна контрола над вашиот звучник. Допрете за споделување и за да го исклучите звукот.

  Аудио со висока резолуција

  Репродуцирајте ги вашите аудио датотеки без загуби, без проблем.

  Звучни ефекти направени за корисниците

  Четири звучни ефекти за избор: Hi-Fi, Vocal, Devialet SPACE™ Soundstage и Бас.

 • Дијаметар

  147 мм

  Висина

  186.7 мм

  Тежина

  Околу 2200 гр

  *Големината на производот, тежината на производот и поврзаните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 512 MB RAM + 8 GB ROM

  *Достапното внатрешно складирање може да биде помало бидејќи дел од внатрешното складирање е зафатено од софтверот.

 • Звучник

  1 вуфер

   

  3 звучници со целосен опсег

   

  2 пасивни единици

  Фреквенција

  55 hz - 40 Khz

  Sound Track

  Single track

  Sound Effect

  Devialet SPACE™  Soundstage, 360° Surround

 • WLAN

  802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 GHz и 5 GHz

  Bluetooth

  BT 5.0

  UPnP

  Поддржано

  NFC

  Поддржано

  Cable

  3.5 мм AUX-in

 • Работна температура
  0℃ ~ 40℃
  Температура на складирање
  -20℃ ~ +70℃

 • AI Life App

 • Mute Key, Volume + / -, Multifunction

 • Connection Guide

 • HUAWEI Sound

   

  Адаптер и кабел

   

  Водич за брз почеток

   

  Бришач 

   

  Гарантна картичка

  *Може да варира на различен пазар. Предмет на реалниот производ. Контактирајте го продажниот канал за подетален список.