HUAWEI FreeBuds Lipstick

HUAWEI Freebuds Lipstick
HUAWEI Freebuds Lipstick
Убавината на звукот
HUAWEI Freebuds Lipstick Summary Background
Убавина преточена во звук
HUAWEI Freebuds Lipstick Summary HUAWEI Freebuds Lipstick Summary
Обележувајќи нов тренд во ултра шик дизајн и иновативно опремен за супериорно, паметно аудио искуство, HUAWEI FreeBuds Lipstick нуди неверојатна промена во убавината и звукот.
Мода надвор од
сите граници
Дадете вистинска модна изјава со дизајнот на кармин, извонредно изработен за лесен, метален допир што овозможува да ја чувате вашата музика во кутијата што ја заслужува.
HUAWEI Freebuds Lipstick ID
Посветени на
луксузот
За да изгледате добро е потребна посветеност. Телото од не'рѓосувачки челик и луксузна класа е изградено преку 30 сложени, дизајнерски процеси и полирано до ултра-високо ниво, создавајќи површина мазна како огледало. Погледнете ја убавината која се рефлектира со секој поглед.
HUAWEI Freebuds Lipstick Quality Of Material
Мирисот на романтиката
Потребен е уникатен стил за вистинска инкапсулација на убавината. HUAWEI FreeBuds Lipstick доаѓа во кутија за подарок со мирис, за да ги рекреира тие прекрасно романтични моменти од вашиот живот и да додаде дополнително задоволство.1
HUAWEI Freebuds Lipstick Package
HUAWEI Freebuds Lipstick Exquisite Comfort And Excellent Sound 1 HUAWEI Freebuds Lipstick Exquisite Comfort And Excellent Sound 1
Исклучителна удобност,
одличен звук
Звук со висока резолуција
HUAWEI Freebuds Lipstick High Resolution Sound
Ги доловува високите тонови
Големиот LCP динамичен драјвер од 14.3 мм во секоја слушалка е она што помага за HUAWEI FreeBuds Lipstick да постигне извонреден квалитет на звукот. Слушалките имаат опсег на фреквенции до 40 kHz, и ќе ви овозможат да ги искусите високите мелодии и богатите звуци на сите ваши омилени мелодии.2
HUAWEI Freebuds Lipstick High Resolution Sound
Да дадеме повеќе бас
Подобриот бас има потреба од сопствен простор. Секоја слушалка е опремена со сопствен мотор за зајакнување на басот за поголеми вибрации на дијафрагмата, генерирајќи импресивно длабок бас што навистина можете да го почувствувате.
Звук што одговара на вашите уши
За звук приспособен само за вас, HUAWEI FreeBuds Lipstick користи адаптивна технологија за усогласување на увото за да го оптимизира квалитетот на звукот врз основа на уникатната форма на вашите уши. Погрижете се вашата музика секогаш да одговара на начинот на кој сакате да слушате.
HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Audio Experience 1 HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Audio Experience 1
Паметно
аудио искуство
Интелигентна аудио конекција
Smart соработка со Device+
Со едноставно допирање, можете да префрлите видео од телефонот на Huawei Vision, а аудиото на HUAWEI FreeBuds Lipstick. Филмовите кои се гледаат доцна во ноќта на големиот екран се само за вашите уши.3
Двојна конекција
Отворете ја кутијата за полнење за да ги поврзете слушалките со телефон, таблет или компјутер во близина преку известување за автоматско поврзување. Плус, поврзете ги на два уреди истовремено, за беспрекорно слушање што може да се префрли.4
*Претставување на UI. Вистинското искуство е предмет на користење.
HUAWEI Freebuds Lipstick Smart Collaboration with Device+
Huawei Freebuds Lipstick Dual Device Connection
Само допир
Користете го HUAWEI FreeBuds Lipstick за да контролирате како ја слушате вашата музика и како ги примате повиците преку едноставни, интуитивни контроли со гестови што може да се користат на која било слушалка.5
Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls
Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Допрете два пати:

Прифати повик / Заврши повик, Пушти / Паузирај музика,
Претходна / Следна песна, Вклучи гласовен асистент

Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Повлечи нагоре / надолу

Зголеми / намали волумен

Huawei Freebuds Lipstick High Swipe Controls

Долго притискање:

Вклучи / Исклучи намалување на шум, Одбиј повик

Користете го HUAWEI FreeBuds Lipstick за да контролирате како ја слушате вашата музика и како ги примате повиците преку едноставни, интуитивни контроли со гестови што може да се користат на која било слушалка.5
Голема моќ во мало пакување
ANC исклучено
Музика со целосно
наполнета кутија6
22часа
Музика со целосно
наполнета кутија6
4часа
ANC вклучено
Музика со целосно
наполнета кутија6
14часа
Музика со целосно
наполнета кутија6
2.5часа
HUAWEI AI Life

Преземете го AI Life за
вашите HUAWEI FreeBuds

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Преземете ја апликацијата Huawei AI Life за да управувате со намалување на шум и режими на звук за серијата HUAWEI FreeBuds. Користете го Центарот за аудио конекција (не е достапен на iOS) за беспрекорно префрлање помеѓу уредите, плус други забавни функции.

Инсталирајте сега Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Скенирајте го QR-кодот користејќи го вашиот мобилен уред, а потоа следете ги упатствата за преземање и инсталирање.

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life

Huawei Freebuds Lipstick Huawei AI Life
  1. Мирисот останува само на пакувањето и исчезнува со текот на времето.
  2. Податоци од лабораториите на Huawei.
  3. Достапно само на уредите Huawei со EMUI 12 или понова верзија, со вклучени Bluetooth и WLAN и најавени на профил на Huawei. Треба да се надгради Huawei Smart Screen на верзија 2.0.0.559 (SP1), која поддржува камера, поврзана на истиот LAN сигнал како телефонот и најавена на истиот профил на Huawei.
  4. Достапно само со мобилни уреди на Huawei со EMUI10 и понова верзија, и со компјутери Huawei со компјутерски менаџер 11.1.6.31 и понова верзија. Ако имате какви било прашања во врска со функционалноста, ограничувањата за користење, поддржаните модели итн., пред или по купувањето, ве молиме контактирајте со службата за корисници на Huawei.
  5. Можете да ги приспособите контролите за повлекување во апликацијата Huawei AI Life. Вистинското функционирање е предмет на приказот на интерфејсот.
  6. Податоци од лабораториите на Huawei, добиени во следниве услови: слушалките или кутијата за полнење се целосно наполнети, 50% ниво на јачина на звук, овозможен режим AAC, амбиентална температура 25°C. Вистинските перформанси на полнењето може да се разликуваат во зависност од нивото на јачината на звукот, изворот на звук, присуството на пречки во околината, карактеристиките на производот и навиките за користење. Брзото полнење може да се постигне само кога нивото на батеријата на слушалките е релативно ниско.
Истражете повеќе производи
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи