design

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Совршен Баланс

   Со блага заобленост која совршено се вклопува во вашата дланка и интегрирани компактни детали кои ги подобруваат перформансите, HUAWEI Mate S создава совршен баланс помеѓу убавината и употребливоста.

   Совршен Баланс
   2.5D Screen

   5.5” FHD AMOLED дисплеј