Saat uuden näkökulman

Windows 11 tarjoaa rauhallisen ja luovan tilan, jossa voit harjoittaa intohimojasi uuden kokemuksen kautta. Aina uudistetusta Käynnistä-valikosta uusiin tapoihin muodostaa yhteys suosikkihenkilöihisi, uutisiin, peleihin ja sisältöön - Windows 11 on paikka ajatella, ilmaista ja luoda luonnollisella tavalla.

Aloita omalla tavallasi

Windows 11, joka sisältää työkalut asetusten siirtoon ja sovellukset uusien ominaisuuksien opettamiseen, mahdollistaa käytön aloituksen omalla tavallasi.

Tuo tasapainoa työpöydälle

Järjestä ikkunat, optimoi näyttötila ja maksimoi tuottavuutesi.

Elämä on hauskempaa
yhdessä muiden kanssa

Soita, juttele ja tee suunnitelmia Microsoft Teamsissa Windows 11 -ympäristössä.

Vaivatonta ilmaisua

Työskentele, pelaa ja luo uutta itsellesi luontevimmalla tavalla uudessa Windowsissa.

Kaikki sinuun liittyvät asiat. Kaikki yhdellä silmäyksellä, aina sipaisun päässä.

Suosikkivalokuvasi. Uutisia maailmalta. Tämän päivän tehtäväluettelo ja huomisen sää. Pienoisohjelmat auttavat löytämään sinua kiinnostavaa sisältöä.

Windows 111 päivitys on maksuton

Laitteessa on Windows 10 ja saat siihen maksuttoman Windows 11 päivityksen, tai laitteessa voi myös olla Windows 11 esiasennettuna.
Päivitysajankohta voi olla laitekohtainen. Ominaisuuksien ja sovellusten saatavuus saattaa vaihdella alueittain. Jotkin ominaisuudet edellyttävät tiettyä laitteistoa
(katso https://www.microsoft.com/fi-fi/windows/windows-11-specifications).

• Käytä PC Health Check -sovellusta 2   nähdäksesi, täyttääkö nykyinen tietokoneesi Windows 11 -käyttöjärjestelmän vaatimukset

Lataa
  • Tarkista testattujen tietokoneiden luettelostamme, voidaanko tietokoneesi päivittää Windows 11:een

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

• Mitä eroa on Windows 10: llä ja Windows 11: llä?

Windows 11 on saanut uuden ulkoasun ja se sisältää saman tehon sekä tietoturvan kuin Windows 10. Siinä on myös uusia työkaluja, ääniä ja sovelluksia. Jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Kaikki tämä yhdessä tuo sinulle virkistävän kokemuksen tietokoneellasi.

• Milloin voin ostaa HUAWEI-tietokoneen, johon on esiasennettu Windows 11?

HUAWEI-tietokoneisiin esiladataan Windows 11 1  , uusien tuotteiden julkaisusuunnitelman perusteella. Lisätietoja Windows 11: tä tukevista laitemalleista on Huawei Consumer BG: n virallisella verkkosivustolla.

• Haluan ostaa Windows 10 -tietokoneen nyt, voinko asentaa Windows 11: n myöhemmin?

Kaikki HUAWEI Consumer BG -verkkosivustolla tällä hetkellä myytävät HUAWEI -tietokoneet, joissa on Windows 10, voidaan päivittää Windows 11 -käyttöjärjestelmään. Jotta tietokone voidaan päivittää Windows 11 -käyttöjärjestelmään, sen on täytettävä laitteiston vähimmäisvaatimukset ja tiettyjä ominaisuuksia varten tarvitaan erityistä laitteistoa. Päivityksen käyttöönottosuunnitelma on vielä viimeistelyvaiheessa, mutta sen on määrä alkaa loppuvuonna 2021 ja jatkua vuoteen 2022 asti. Ajoitus vaihtelee laitteen ja maan mukaan.

• Mistä tiedän, täyttääkö harkitsemani uusi Windows -tietokone vähimmäisvaatimukset?

On olemassa muutamia tapoja selvittää. Jos olet ostamassa uutta tietokonetta Huawei Consumer BG -sivustolta, etsi teknisistä tiedoista "Ilmainen päivitys Windows 11: een". Voit myös katsoa tuettujen tietokoneiden luettelon tai ottaa yhteyttä Huawei -asiakaspalvelukeskukseen.

• Milloin voin päivittää Windows 11 -käyttöjärjestelmän Windows 10 -laitteelleni?

Jos nykyisessä Windows 10 -tietokoneessasi on Windows 10 20H1 tai uudempi versio ja se täyttää laitteiston vähimmäisvaatimukset, sen voi päivittää Windows 11 -käyttöjärjestelmään. Kaikkia tuettuja Windows 10 -tietokoneita ei päivitetä samanaikaisesti. Katso tuettujen tietokoneiden luetteloista , onko tietokoneesi päivitettävissä.
    Päivityksen käyttöönottosuunnitelma on vielä viimeistelyssä, mutta useimpien jo käytössä olevien laitteiden odotamme olevan valmiita päivitykselle vuoden 2022 alkupuolella. Kun päivityksen käyttöönotto on alkanut, voit tarkistaa, onko se valmis laitteellesi, menemällä Asetukset/Windows Update. Samalla tavalla kuin ilmoitetaan, kun päivitykset ovat saatavilla Windows 10: ssä, peruskäyttäjät näkevät oikeassa alakulmassa olevan tehtäväpalkin ilmoitusalueilla ilmoituksen, että päivitys on saatavilla.

• Mitkä ovat laitteiston vähimmäisvaatimukset Windows 11-käyttöjärjestelmälle?

Laitteiston vähimmäisvaatimukset löytyvät täältä.

• Mitä jos tietokoneeni ei täytä laitteiston vähimmäisvaatimuksia? Voinko pysyä Windows 10-käyttöjärjestelmässä?

Kyllä! Windows 10 on edelleen loistava Windows -versio. Microsoft on sitoutunut tukemaan Windows 10-käyttöjärjestelmää 14.10.2025 saakka.

• Kuinka paljon päivitys Windows 10:stä Windows 11:sta maksaa?

Päivitys on ilmainen. Vain Windows 10 -tietokoneet, joissa on Windows 10 20H1 tai uudempi ja jotka täyttävät laitteiston vähimmäisvaatimukset, voidaan päivittää. Voit tarkistaa, onko sinulla uusimmat Windows 10 -päivitykset kohdasta Asetukset/Windows Update.

• Kuinka kauan ilmainen päivitystarjous kestää?

Ilmaisella päivitystarjouksella ei ole tiettyä päättymispäivää tuetuille laitteille. Windows pidättää kuitenkin oikeuden lopettaa ilmaisen päivityksen tarjoamisen. Tämä päättymispäivä on aikaisintaan vuoden kuluttua yleisestä saatavuudesta.

• Voinko palata päivityksen jälkeen Windows 10 -käyttöjärjestelmään, jos en pidä Windows 11:sta?

Kun olet asentanut Windows 11 -päivityksen, voit siirtyä takaisin Windows 10 -käyttöjärjestelmään 10 päivän ajan, säilyttäen mukanasi tuomat tiedostot ja tiedot. Kymmenen päivän kuluttua sinun on varmuuskopioitava tietosi ja tehtävä puhdas asennus siirtyäksesi takaisin Windows 10 -käyttöjärjestelmään.
    Uudet tietokoneet, joissa on esiasennettu Windows 11, eivät voi käyttää palautustoimintoa.

• Kuinka kauan kestää Windows 11: n asentaminen?

Windows 11: sta lataaminen ja asentaminen kestää todennäköisesti kauemmin kuin tyypillinen Windows 10 -ominaisuuspäivitys. Voit käyttää tietokonettasi lataamisen aikana, ja sitten sinulla on mahdollisuus ajoittaa asennus tiettyyn aikaan, kun et aio käyttää tietokonettasi.

1.  Windows 11 -päivitys toimitetaan hyväksyttäville laitteille loppuvuoden 2021 ja vuoden 2022 välisenä aikana. Ajoitus vaihtelee laitteittain. Tietyt ominaisuudet edellyttävät erityistä laitteistoa.
(katso https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications)

2.  PC Health Check -sovellus on Microsoftilta.