HUAWEI MediaPad M3 lite 10.0

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   huawei-mediapad-m3-lite-10-kv huawei-mediapad-m3-lite-10-kv

   huawei-mediapad-m3-lite-10 HUAWEI MadiaPad M3 Lite 10

   Слушај во нова димензија

   HUAWEI MadiaPad M3 Lite 10 е Вашето преносливо кино, машина за играње и алатка за социјално споделување со звук кој никогаш нема да Ве изневери. Гледајте и слушајте подобар свет со опкружувачки звук и научни решенија кои ќе ја зголемат удобноста на окото и сè тоа спакувано во убав уред.

   Научете повеќе

   Слушај во нова димензија

   HUAWEI MadiaPad M3 Lite 10 е Вашето преносливо кино, машина за играње и алатка за социјално споделување со звук кој никогаш нема да Ве изневери. Гледајте и слушајте подобар свет со опкружувачки звук и научни решенија кои ќе ја зголемат удобноста на окото и сè тоа спакувано во убав уред.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-smart-sound huawei-mediapad-m3-lite-10-smart-sound huawei-mediapad-m3-lite-10-smart-sound

   Паметен звук со четири звучника

   Четирите звучника даваат невидено богат и прецизен звук, создавајќи стерео ефекти какви што никогаш не сте слушнале од таблет. Излезот на звукот се приспособува со дејството на Вашиот екран, како и со физичката ориентација на таблетот. Од дијалог во филм, зголемена фреквенција за музика, до акцентирање на гласот за време на разговор, саморазвиениот управувач на звук SWS 3.0 на HUAWEI го доставува вистинскиот звук за вистинскиот момент.

   Паметен звук со четири звучника

   Четирите звучника даваат невидено богат и прецизен звук, создавајќи стерео ефекти какви што никогаш не сте слушнале од таблет. Излезот на звукот се приспособува со дејството на Вашиот екран, како и со физичката ориентација на таблетот. Од дијалог во филм, зголемена фреквенција за музика, до акцентирање на гласот за време на разговор, саморазвиениот управувач на звук SWS 3.0 на HUAWEI го доставува вистинскиот звук за вистинскиот момент.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-quad-speaker
   huawei-mediapad-m3-lite-10-quad-speaker
   huawei-mediapad-m3-lite-10-quad-speaker
   huawei-mediapad-m3-lite-10-quad-speaker
   huawei-mediapad-m3-lite-10-quad-speaker

   Одличната акустика е во нашата ДНК

   Звукот на HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е резултат на блиска соработка меѓу аудио лабораторијата HARMAN KARDON и акустичните инженери на HUAWEI. По три генерациско заедничко развивање, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 доставува звук кој е убаво синхронизиран и балансиран.

   Одличната акустика е во нашата ДНК

   Звукот на HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е резултат на блиска соработка меѓу аудио лабораторијата HARMAN KARDON и акустичните инженери на HUAWEI. По три генерациско заедничко развивање, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 доставува звук кој е убаво синхронизиран и балансиран.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-smart-sound-dna
   huawei-mediapad-m3-lite-10-smart-sound-dna

   Секогаш модерни

   Имајќи дизајн со суптилно заоблување, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е Вашиот модерен придружник. Тенок, лесен и пренослив, прецизните минималистички облини одговараат на Вашиот стил во златна, бела и вселенско сива боја.

   Научете повеќе

   Секогаш модерни

   Имајќи дизајн со суптилно заоблување, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е Вашиот модерен придружник. Тенок, лесен и пренослив, прецизните минималистички облини одговараат на Вашиот стил во златна, бела и вселенско сива боја.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-profile huawei-mediapad-m3-lite-10-profile huawei-mediapad-m3-lite-10-profile huawei-mediapad-m3-lite-10-profile

   Удобност со стил на Вашата дланка

   Нежните, минималистички облини даваат луксузен изглед и чувство. Лесниот и тенок HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е пренослив и модерен, додека дизајнот е задоволство да се види и допре.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-design huawei-mediapad-m3-lite-10-design huawei-mediapad-m3-lite-10-design huawei-mediapad-m3-lite-10-design

   Удобност со стил на Вашата дланка

   Нежните, минималистички облини даваат луксузен изглед и чувство. Лесниот и тенок HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 е пренослив и модерен, додека дизајнот е задоволство да се види и допре.

   Живописен до последниот пиксел

   Искусете го секој пиксел. Со екран 1920 x 1200 ниту еден детаљ нема да Ви избега. Совршено остро, во Вашите раце, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 Ви дава јасен изглед на секој свет што ќе посакате да го видите.

   Живописен до последниот пиксел

   Искусете го секој пиксел. Со екран 1920 x 1200 ниту еден детаљ нема да Ви избега. Совршено остро, во Вашите раце, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 Ви дава јасен изглед на секој свет што ќе посакате да го видите.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-display

   Батерија која трае

   Моќта е ништо ако не се одржува. Батеријата на HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 се состои од батерија од 6660 mAh (TYP) и технологијата Smart Power Saving 5.0 со цел Вашиот ден да трае подолго. Паметната дистрибуција на напојувањето Ви овозможува целосно и долго искуство, без разлика каде и да сте.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-battery

   Батерија која трае

   Моќта е ништо ако не се одржува. Батеријата на HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 се состои од батерија од 6660 mAh (TYP) и технологијата Smart Power Saving 5.0 со цел Вашиот ден да трае подолго. Паметната дистрибуција на напојувањето Ви овозможува целосно и долго искуство, без разлика каде и да сте.

   Брзина, овозможено

   Поддржувајќи ја конекцијата 4G LTE, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 овозможува брза, доверлива конекција која ќе Ви овозможи да бидете во допир со светот. Доброто вмрежување е клучот за Ваше совршено, современо изразување.
   *само верзијата LTE е овозможена.

   Брзина, овозможено

   Поддржувајќи ја конекцијата 4G LTE, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 овозможува брза, доверлива конекција која ќе Ви овозможи да бидете во допир со светот. Доброто вмрежување е клучот за Ваше совршено, современо изразување.
   *само верзијата LTE е овозможена.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-networking
   huawei-mediapad-m3-lite-10-networking

   Секогаш споен

   Уживајте без да чекате. Кохезивниот и траен работен тек, овозможен од оперативниот систем EMUI 5.1, Ви дозволува да бидете свои додека светот околу Вас се менува. Бидете во тек со технологијата која Вашата работа ја прави солидна, а Вашиот идентитет недопрен. Паметниот софтверски дизајн Ви овозможува да го дадете најдоброто од себе, користејќи ANDROID 7.0 за да бидете во тек во Вашето реално искуство.

   Искуство без триење

   Моќта на ANDROID 7.0

   Секогаш споен

   Уживајте без да чекате. Кохезивниот и траен работен тек, овозможен од оперативниот систем EMUI 5.1, Ви дозволува да бидете свои додека светот околу Вас се менува. Бидете во тек со технологијата која Вашата работа ја прави солидна, а Вашиот идентитет недопрен. Паметниот софтверски дизајн Ви овозможува да го дадете најдоброто од себе, користејќи ANDROID 7.0 за да бидете во тек во Вашето реално искуство.

   Искуство без триење

   Моќта на ANDROID 7.0

   huawei-mediapad-m3-lite-10-os

   Разнолик колку што животот наложува

   Најдете корисност која одговара на секој аспект од Вашиот живот. Оптимизираниот екран кој се грижи за Вашите очи во доцните вечери, контролите со отпечаток и гестови за Ваша секојдневна заштита, опцијата за поделба на екранот за извршување повеќе работи истовремено и опциите кои овозможуваат Вашите деца да се безбедни и сконцентирани, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 Ви помага да ја искористите секоја Ваша страна.

   Од гледање до извршување повеќе работи истовремено

   Котрола со допир

   Детско катче

   Заштитете ги Вашите очи

   Разнолик колку што животот наложува

   Најдете корисност која одговара на секој аспект од Вашиот живот. Оптимизираниот екран кој се грижи за Вашите очи, контролите со отпечаток и гестови за Ваша секојдневна заштита, опцијата за поделба на екранот за извршување повеќе работи истовремено и опциите кои овозможуваат Вашите деца да се безбедни и сконцентирани, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 Ви помага да ја искористите секоја Ваша страна.

   Од гледање до извршување повеќе работи истовремено

   Котрола со допир

   Детско катче

   Заштитете ги Вашите очи

   huawei-mediapad-m3-lite-10-usability

   ENERGY STAR®

   Производите со енергетска ѕвезда спречуваат емисии на стакленички гасови со тоа што почитуваат строги барања за енергетска ефикасност поставени од Агенцијата за заштита на животната средина на САД.

   ENERGY STAR®

   Производите со енергетска ѕвезда спречуваат емисии на стакленички гасови со тоа што почитуваат строги барања за енергетска ефикасност поставени од Агенцијата за заштита на животната средина на САД.

   huawei-mediapad-m3-lite-10-energy-star

   :