HUAWEI AppGallery

Како да ги добиете омилените апликации

Добивањето омилени апликации на вашиот паметен телефон Huawei е лесно!

Следете ги четирите чекори подолу за да започнете со вашите секојдневни апликации - од игри, забава, социјални медиуми, мапи, банкарство и многу други.

И придружете се на заедницата Huawei за да добиете поддршка и совети од други корисници на Huawei и пристап до ексклузивни понуди.

1HUAWEI Phone Clone

Еден лесен начин за пренесување на вашите апликации - Од социјални медиуми, банкарски апликации до апликации за новости и многу други - контакти, податоци, датотеки и фотографии од вашиот стар паметен телефон на вашиот нов паметен телефон, во неколку едноставни чекори. Инсталирајте ја апликацијата Phone Clone (достапна на AppGallery, Google Play Store и App Store) на вашиот стар телефон и изберете „Стар телефон“. Отворете ја истата апликација на вашиот нов HUAWEI паметен телефон и изберете „Нов телефон“ со спецификација на марката на телефон од кој пренесувате податоци од - HUAWEI, Android и iPhone.

2HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppG Gallery има 390 милиони активни корисници и над 45.000 апликации и продолжува да расте. Нашата AppGallery располага со 4-слоен механизам за откривање, за да се обезбеди дека апликациите што се прикажани се безбедни за преземање и употреба. Едноставно прелистувајте и преземете ги потребните апликации, како што би направиле со секоја друга продавница за апликации.

3HUAWEI Petal Search

HUAWEI Petal Search е нова алатка за пребарување што им овозможува на сопствениците на Huawei паметни телефони да бараат и да пронајдат сè што им е потребно - вклучително апликации, вести, слики и друго - директно од почетниот екран на нивниот уред.

4HUAWEI Заедница

Придружете се на HUAWEI Заедницата, HUAWEI официјален клуб, каде можете да споделувате информации, да добиете поддршка и совети од други корисници на HUAWEI и да добиете ексклузивен пристап до понудите. Имаме многу информации за HUAWEI мобилните услуги и нашата AppGallery, со многу совети и поддршка од нашите супер фанови за да ви помогнеме.

Посетете ја нашата специјализирана апликација за поддршка во кое било време, исто така можете да стапите во директен контакт со нашите HUAWEI експерти, без разлика дали ќе го користите нашиот разговор во живо или ќе го користите нашиот бесплатен број (1-888-548-2934)

pic

Откријте ја AppGallery

Добијте ги омилените апликации, едноставно и безбедно, со AppGallery: продавницата за апликации за иднината.

Откријте повеќе >
pic

Најчесто поставувани прашања

 Пронајдете одговори на најчесто поставуваните прашања во врска со мобилните услуги на Huawei (HMS) и вашиот нов уред опремена со HMS.

Откријте повеќе >