HUAWEI WATCH 2

HUAWEI WATCH 2
MADE FOR FREE SPIRITS
HUAWEI WATCH 2

ПАМЕТЕН ЧАСОВНИК
4G SPORT

Самостојното 4G поврзување Ви дава слобода да се одморите од Вашиот телефон од време на време. Нека Ве води и мотивира функцијата на професионален тренер за трчање. Часовникот HUAWEI WATCH 2 го има во спортска и класична варијанта.

Научи повеќе

REAL WATCH AESTHETICS

ЕСТЕТИКА НА ВИСТИНСКИ ЧАСОВНИК

Почувствувајте го спојот на најсовремената технологија и традиционалната изработка на часовници, дизајнирани за различни стилови.

Керамичко лежиште

Екран по избор

Отпорен на вода

REAL WATCH AESTHETICS
BEAUTIFUL CERAMIC BEZEL
BEAUTIFUL CERAMIC BEZEL

ПРЕКРАСНО
КЕРАМИЧКО ЛЕЖИШТЕ

Керамичкото лежиште е создадено со користење на 23 одделни процеси. Овој материјал, кој вообичаено се користи за многу луксузни часовници, е 6 пати посилен од нерѓосувачкиот челик, високо отпорен на гребење и лесен.

INTEGRATED WITH IDEAL ERGONOMICS
INTEGRATED WITH IDEAL ERGONOMICS

ИНТЕГРИРАН СО
ИДЕАЛНА ЕРГОНОМИЈА

Намалени навртки во споредба со првата генерација, дизајнот овозможува подобра ергономија и поголема удобност на корисникот. Исто така, дава подобра стабилност на часовникот при давање повратен одговор за срцевиот ритам за време на спортска активност и вежбање.

SWAP THE BAND TO SUIT YOUR STYLE

SWAP THE BAND TO SUIT YOUR STYLE

СМЕНЕТЕ ГО РЕМЕНОТ ДА ОДГОВАРА НА ВАШИОТ СТИЛ

HUAWEI WATCH 2 Classic е компатибилен со стандардните ремени од 22 мм. Лесно сменете ги за да одговараат на Вашиот стил.

SWAP THE BAND TO SUIT YOUR STYLE
PREMIUM WATCH DESIG
PREMIUM WATCH DESIG

ПРЕМИУМ ДИЗАЈН НА ЧАСОВНИК

Комбинација на нерѓосувачки челик и кожни ремени, HUAWEI WATCH 2 Classic стилски одговара на секоја пригода.

PREMIUM WATCH DESIG
BEAUTIFUL CERAMIC BEZEL
BEAUTIFUL CERAMIC BEZEL

ПРЕКРАСНО
КЕРАМИЧКО ЛЕЖИШТЕ

Керамичкото лежиште е создадено со користење на 23 одделни процеси. Овој материјал, кој вообичаено се користи за многу луксузни часовници, е 6 пати посилен од нерѓосувачкиот челик, високо отпорен на гребење и лесен.

BEAUTIFUL CERAMIC BEZEL

ИЗБЕРЕТЕ ЕКРАН ЗА
ДЕНЕС

Информативни, приспособливи и прилагодливи екрани за часовници за да се согласат со вашето расположение и потреби за време на целиот ден.

  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
  • PICK A FACE FOR TODAY
PICK A FACE FOR TODAY

ОТПОРЕН НА ВОДА И ПРАШИНА

Со заштита од вода IP68 и заштира од прашина HUAWEI WATCH 2 е дизајниран да биде отпорен на елементите и нема да Ве разочара.

RESIST WATER AND DUST
RESIST WATER AND DUST

Научи повеќе

ПОВРЗЕТЕ СЕ КАДЕ БИЛО

Уживајте во моментот без да Ви пречи телефонот. Бидете поврзани и јавувајте се додека се движите.

Мрежа 4G

eSIM / SIM

GPS

Вградена антена

ПОВРЗАНОСТ 4G

Моделот 4G на HUAWEI WATCH 2 поддржува SIM или eSIM картичка, и Ве поврзува со 4G дури и без телефонот. Добивајте повици и пораки каде и да одите.

4G CONNECTIVITY 4G CONNECTIVITY 4G CONNECTIVITY

ДИЗАЈН СО ВГРАДЕНА АНТЕНА

Двојни 4G, GPS, NFC, Wi-Fi и Bluetooth антена се вградени под лежиштето на часовникот. Ова ја намалува попреченоста на сигналот од Вашето тело и го подобрува приемот на сигнал.

Научи повеќе

ВАШИОТ СОВРШЕН
ПАРТНЕР ЗА ВЕЖБАЊЕ

Одете да трчате или да возите велосипед со Вашите омилени песни за вежбање и истовремено бидете водени и мотивирани од тренирање во реално време и означете ја Вашата патека преку GPS, сето тоа без товарот на носење телефон.

GPS Мапирање во живо

Следење на срцевиот ритам

Насоки во реално време

Извештај со податоци за вежбањето

Офлајн слушање музика

CONTINUOUS HEART RATE MONITORING
CONTINUOUS HEART RATE MONITORING

ПОСТОЈАНО СЛЕДЕЊЕ НА
СРЦЕВИОТ РИТАМ

Постојаното следење на срцевиот ритам со голема прецизност. Можете да го погледнете графиконот на Вашиот срцев ритам во последните 6 часа. Поддржува и следење на срцевиот ритам и во мирување.

  • CONTINUOUS HEART RATE MONITORING
CONTINUOUS HEART RATE MONITORING
CONTINUOUS HEART RATE MONITORING

СО ЕДНО ПРИТИСКАЊЕ
ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ

Долната круна е копче наменето за љубителите на фитнесот, како Вие, за моментално започнување на апликацијата за вежбање. Со еден допир Вашиот свет заблескува.

ONE PRESS TO START ONE PRESS TO START

Тренирање и следење преку GPS

HUAWEI WATCH 2 Ве мотивира за време на целото вежбање, Ви го покажува напредокот кон остварување на целта, дава потсетници за круг / време / растојание, дури и насоки за брзина*. Уживајте во трчањето надвор или возењето велосипед со следење преку GPS во живо. Погледнете ја мапата во реално време и следете на екранот со висока резолуција.
* Насоките за брзина се достапни само за опциите за трчање за согорување масти (Fat-burning run), кардио-трчање (Cardio run) и трчање според планот за тренинг (Training plan).

Coaching and GPS Tracking
Coaching and GPS Tracking Coaching and GPS Tracking Coaching and GPS Tracking
GET THOROUGH WITH FITNESS DATA
GET THOROUGH WITH FITNESS DATA

БИДЕТЕ ЦЕЛОСНИ СО
ФИТНЕС ПОДАТОЦИ

Работете напорно, играјте паметно со податоците кои ќе направат паметно да вежбате. Темелните и професионални информации Ви помагаат да изградите одличен тренинг. VO2max, ефикасноста на тренингот, совети за време на закрепнување и многу повеќе.

GET THOROUGH WITH FITNESS DATA
GET THOROUGH WITH FITNESS DATA

ВЕЖБАЈТЕ СО МУЗИКА ОД GOOGLE PLAY™

Вежбајте со Вашите најдобри ритми и рефрени додека се чистите. Слушањето музика Офлајн и онлајн значи дека нема никогаш да пропуштите нешто.

Научи повеќе

ВАШИОТ ПАМЕТЕН ПОМОШНИК

HUAWEI WATCH 2 Ви дава паметни известувања, Ви овозможува да плаќате со едноставно превиткување на зглобот и Ви помага кога Ви е најмногу потребно.

Различни апликации

Долготрајна батерија

Google Assistant

NFC мобилни плаќања

ПРИСТАП ДО РАЗЛИЧНИ АПЛИКАЦИИ

Android Wear 2.0 Ви дава слобода да ги носите Вашите омилени апликации со себе. Некои апликации можат дури и да работат независно од вашиот телефон.

ПОДОЛГОТРАЈНА
БАТЕРИЈА

Повеќе од 2 дена употреба* и добијте дури и подолготрајна батерија со режимот „Часовник“ каде што часовникот с# уште ги брои вашите чекори.
*Врз основа на резултатите од лабораториските тестирања на Huawei. Трајноста на батеријата зависи од реалното користење.

ВГРАДЕН GOOGLE ASSISTANT

Најдете одговори и завршете ги обврските дури и кога имате премногу работа. Само држете на копчето за вклучување или кажете "Ok Google".

ПЛАЌАЈТЕ СО ВАШИОТ ЧАСОВНИК

NFC поддржува плаќање преку Android ™ за брзо и лесно плаќање.

*Бојата на производот, формата, интерфејсот и функциите се само за референца. Реалниот производ може да варира.
* Google Assistant не е достапна на сите јазици.
* Android Pay не е достапна во сите држави
* Android Wear, Android Pay, Google, Google Play и други се заштитни знаци на Google Inc.

: