ПОВЕЌЕ ГРИЖА ЗА ВАС
Ајде да се погрижиме за
менување на вашиот екран
со попуст до 50%
15 август-14 септември |#huaweicares
15 август-14 септември |#huaweicares
Можете ли да најдете подобра зделка од ова?
До средината на септември, можете да го замените скршениот
екран со попуст до 50%.
Нема скриени трошоци.
Попуст до 50%, вклучувајќи ги трошоците за работна сила.
Заштита на вашите лични податоци.
Можете да го заклучите со Huawei Repair Mode; на овој начин можете да бидете сигурни дека никој нема да има пристап до него.
Дополнителен поттик!
Сакаме да уживате во подолго искуство на новиот екран, затоа и ние истотака ќе ја замениме Вашата батерија. *
* Замена може да варира за различни модели. За подетални информации, ве молиме обратете се до сервисниот или продажен персонал.
Ние сме познати дека секогаш размислуваме напред.
Затоа, по заменувањето на скршениот екран, нашиот специјалист исто така ќе го исчисти уредот за вас.
Провери го попустот кој можеш да го добиеш за замена на скршен екран.
Едноставно избери го твојот модел на телефон.

P Series
Lite Series
Mate Series
P Smart Series
Y Series
HUAWEI P20
Нормална Цена 10000 МКД
Промотивна Цена
5999 МКД
HUAWEI P20 Pro
Нормална Цена 15100 МКД
Промотивна Цена
9999 МКД
HUAWEI Mate 20 lite
Нормална Цена 6000 МКД
Промотивна Цена
2999 МКД
HUAWEI P20 lite
Нормална Цена 5600 МКД
Промотивна Цена
3199 МКД
HUAWEI Mate 20 pro
Нормална Цена 19200 МКД
Промотивна Цена
11999 МКД
HUAWEI P Smart 2019
Нормална Цена 5000 МКД
Промотивна Цена
3499 МКД
HUAWEI Y6 2018
Нормална Цена 4000 МКД
Промотивна Цена
3199 МКД
HUAWEI Y5 2018
Нормална Цена 3500 МКД
Промотивна Цена
2699 МКД
HUAWEI Y6 2019
Нормална Цена 4500 МКД
Промотивна Цена
3599 МКД
* Цената и попустот прикажани на официјалната веб страница се само за референца. Ве молиме погледнете ја вистинската цена обратете се во официјалниот сервисен центар
Најдете го најблискиот авторизиран сервисен центар на Huawei

и поправете го вашиот екран со попуст до 50%.

Хуавеи сервисен центар

Бул. „Борис Трајковски“ бр. 72, 1000 Скопје +389 2 3111 110 | Google Maps
Општи услови
1.
Цената со попуст се применуваат само за корисниците кои го заменуваат екранот на одбраните модели наведени погоре, во периодот од 15/08/2019 до 14/09/2019.
2.
попустот може да се користи само еднаш за секој уред.
3.
Секој клиент може да го искористи попустот за замена на екран за 3 телефони.
4.
Huawei нема да биде одговорен за последиците од непредвидливи и / или неизбежни настани како што се виша сила итн.
5.
За време на “Huawei сервисните денови“, еден уред може да искористи само еден вид попуст за поправка.
Често поставувани прашања
Скенирај го QR кодот и
отвори ја апликацијата HiCare за повеќе информации.
Добиј информации
За повеќе информации,
ве молиме контактирајте не преку:
Хуавеи центарот за поддршка на клиенти - Hotline: 0800 94 288